Bedrijfsbeëindiging

Het moment dat je gaat stoppen met jouw bedrijf is gekomen. Wat de reden van bedrijfsbeëindiging ook is, onze bedrijfsadviseurs helpen. Wij zorgen dat het zakelijk goed wordt afgerond met oog voor emoties.

Stoppen met jouw onderneming

Het besluit is genomen, je gaat afstand doen van de onderneming. In zo’n situatie is het van belang om snel en daadkrachtig actie te ondernemen. Agricap helpt bij het inzichtelijk krijgen van de situatie. Daarbij gaan wij in gesprek met betrokken partijen. Krijg houvast in een periode die voor jou voelt als een rollercoaster en vind nieuw perspectief.

Begeleiding tot het eindstation

Ongeacht of het een zelfgekozen of noodgedwongen bedrijfsbeëindiging is, er komt veel op jou af. Het is een complex proces dat veel van jou en jouw omgeving vraagt. Per slot van rekening sluit je een hoofdstuk af waar je lang aan hebt gewerkt. En wie weet eerdere generaties voor jou. De bedrijfsadviseurs van Agricap bieden begeleiding bij het volledige proces. Als expert en als betrokken mens. Verwacht een proces waar veel bij komt kijken: van financiële tot fiscale en juridische beslissingen. Een proces dat emotioneel geladen en complex is. Daarom werkt Agricap samen met externe experts, zoals coaches en fiscalisten. Onze consultants zijn er om de opties op een rij te zetten. Op deze manier neem je weloverwogen beslissingen met hoofd en hart.

Meer informatie

Reviews

“Wij hebben Henk een aantal jaren geleden via een gezamenlijke klant leren kennen, hadden meteen een goede klik en hebben vervolgens een afspraak gepland om te kijken wat hij voor ons bedrijf zou kunnen betekenen. Wij werken nu een aantal jaren met de financiële rapportage wat ons veel inzicht geeft op korte en op langere termijn waar wij vervolgens goed op kunnen sturen. Hierdoor kunnen we ook een financier van ruim voldoende informatie voorzien wat vertrouwen geeft en waardoor we indien nodig snel zaken kunnen doen. Het is voor ons bedrijf belangrijk slagkracht te hebben en te houden. Door veel kennis, ervaring en een breed netwerk in de agrarische sector heeft Agricap ons dit jaar ook geholpen met de aankoop van een nieuwe locatie, al met al was dit best complex maar met de juiste kennis en strategie in huis zijn we samen tot een mooie overname gekomen.”

- Wim Veldhuizen van Veldhuizen Varkenshouderij

“Henk en ik hebben voor meerdere klanten goed samengewerkt. Henk brengt de zaken snel financieel in beeld en heeft de kracht om met en voor de klant door te pakken. Als er snel verandering gewenst is, een must. Daarna(ast) kan Henk met je sparren zodat je strategisch het juiste pad blijft volgen. Hij zal je blijven prikkelen.”

- Dorine Zwaan, 2D Ondernemers Coaching en Mediation