Financiële vraagstukken

Krijg helder hoe je jouw bedrijf op gezonde wijze vooruithelpt. Investeren? Bedrijfsovername?  Wij analyseren jouw bedrijfsdilemma’s. Daarna brengen wij de resultaten van mogelijke keuzes in beeld. En tot slot helpen wij bij het in orde maken van de financiering. Verwacht van ons een aantal interessante scenario’s. Scenario’s waarvan samen de voors en tegens worden afgewogen. Wij denken de meest aantrekkelijke routes uit, waarbij jij bepaalt welke weg je ingaat.

Lees meer

Bedrijfsherstructurering

Liquiditeitsproblemen door bijvoorbeeld slechte marktprijzen, een structureel te hoog kostenniveau of andere tegenslagen. Financiële ontwikkelingen die vragen om ingrijpen. Of om herstructureren van het bedrijf simpelweg, omdat het zo niet langer kan. Wij brengen de oorzaak en huidige situatie in kaart. Vervolgens speel jij met behulp van onze denkkracht in op de veranderingen.

Lees meer

Begeleiden (agrarische) ondernemers

Ondernemen is spannend en uitdagend. Er zijn veel kansen en ontwikkelingen waar je op in wil spelen. In zo’n situatie is het fijn om (periodiek) een klankbord te hebben. Om samen met een deskundige een vinger aan de pols te houden. Een bedrijfsadviseur, sparringspartner en vertrouwenspersoon in-één. Zo houd je zicht en grip op de financiële uitgangspositie. Kom niet voor vervelende verrassingen te staan.

Lees meer

Bedrijfsbeëindiging

Verkeert het (familie)bedrijf in zwaar weer? Of wil jij zelf de beslissing nemen om te stoppen? Onze adviseurs bieden in deze complexe, emotionele situatie houvast. In een dergelijk proces heb je behoefte aan een betrokken expert. Een proces waar veel bij komt kijken: van financiële tot fiscale en juridische vraagstukken. Laat ons samen met vakspecialisten alles op een rij zetten. Op deze manier neem je weloverwogen beslissingen met hoofd en hart.

Lees meer