Agricap, waar denkwerk en mensenwerk samenkomen

Prompt is daar een financiële of strategische uitdaging. Van herstructurering tot het investeren in nieuwe productiemiddelen. En dat, terwijl jij je liever focust op het runnen van jouw bedrijf. Logisch! Laat de ervaren experts van Agricap helpen. Wij nemen zorgen weg in de rol van adviseur en sparringspartner. Dit doen we zowel in Nederland als België.

Volle kracht vooruit

Wat het vraagstuk ook is, aan het begin van elk traject brengen wij de huidige situatie in kaart. Wat speelt er? Hoe staat het bedrijf ervoor? Hoe ziet de bedrijfsstructuur eruit? Waar liggen kansen en wat zijn uitdagingen? Afijn, het nodige voorwerk, waarmee wij diverse oplossingen en kansen met jou uitdenken. Jij houdt zelf het stuur in handen.

Het blijft niet slechts bij strategisch denkwerk. Ook het menselijke aspect is voor ons essentieel voor een succesvolle samenwerking. Elkaar beter leren kennen, is de basis om een passende oplossing uit te denken. Oplossingen waar jij je als klant bij thuisvoelt.

Krachten bundelen

Zijn wij solisten? Zeker niet! Regelmatig schakelen wij externe experts in. Denk aan makelaars bij aan- en verkooptrajecten. Coaches voor de emotionele begeleiding van ondernemers. En fiscalisten om de fiscaal optimale oplossing te bieden.

Waar Agricap bij kan helpen

Samengevat helpen wij bij de volgende niet-alledaagse uitdagingen:

  • Financiële vraagstukken: waarin als bedrijf investeren
  • Herstructureren: structuur brengen in een bedrijf
  • Begeleiden van ondernemers: extra ondersteuning bieden
  • Bedrijfsbeëindiging: stoppen met de onderneming

Hulp nodig?

Heb je advies nodig bij strategische en financiële vraagstukken? Agricap helpt zowel in Nederland als België!

 

Het gezicht achter Agricap


Henk Westeneng

Lees meer