Begeleiden (agrarische) ondernemers

Jouw onderneming is continu in beweging. Iets wat spannend en uitdagend is. Want wat doe je met de kansen en uitdagingen die op jouw pad komen? Keuzes van nu hebben vaak jarenlang impact. In zo’n situatie kan het fijn zijn om een ondernemerscoach in te schakelen. Eén die zicht houdt op ontwikkelingen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Coaching van ondernemers

Het runnen van een eigen bedrijf vraagt veel van jou als ondernemer. Je stopt er veel tijd en energie in. Onze ervaren ondernemerscoach houdt een vinger aan de pols. Daarnaast begeleidt de coach bij het maken van beslissingen. En bovendien worden de bijkomende consequenties in beeld gebracht. Dit wordt gedaan in de rol van bedrijfsadviseur, klankbord en betrokken mens. Dankzij deze werkwijze houd je zicht en grip op de financiële situatie. Voor nare verrassingen komen te staan, wordt hiermee dus verleden tijd.

Opvolgen van herstructurering of financiële vraagstukken

Herstructurering of een financiële uitdaging achter de rug? Agricap blijft betrokken. Wil je grip houden op de bedrijfsvoering, dan kijken onze consultants mee. Krijg hulp bij het op een rij zetten van de cijfers. Cijfers die de spiegel vormen voor ontwikkelingen. Hoe staat het ervoor met het werkkapitaal de komende periode? Heb je voor het overbruggen van het teeltseizoen of een tijdelijke leegstand extra financiële ruimte nodig? Als onafhankelijke partij denken wij op zowel strategisch als financieel vlak mee. Kortom: je staat er niet alleen voor.

Meer informatie

Reviews

“Wij hebben Henk een aantal jaren geleden via een gezamenlijke klant leren kennen, hadden meteen een goede klik en hebben vervolgens een afspraak gepland om te kijken wat hij voor ons bedrijf zou kunnen betekenen. Wij werken nu een aantal jaren met de financiële rapportage wat ons veel inzicht geeft op korte en op langere termijn waar wij vervolgens goed op kunnen sturen. Hierdoor kunnen we ook een financier van ruim voldoende informatie voorzien wat vertrouwen geeft en waardoor we indien nodig snel zaken kunnen doen. Het is voor ons bedrijf belangrijk slagkracht te hebben en te houden. Door veel kennis, ervaring en een breed netwerk in de agrarische sector heeft Agricap ons dit jaar ook geholpen met de aankoop van een nieuwe locatie, al met al was dit best complex maar met de juiste kennis en strategie in huis zijn we samen tot een mooie overname gekomen.”

- Wim Veldhuizen van Veldhuizen Varkenshouderij

“Henk en ik hebben voor meerdere klanten goed samengewerkt. Henk brengt de zaken snel financieel in beeld en heeft de kracht om met en voor de klant door te pakken. Als er snel verandering gewenst is, een must. Daarna(ast) kan Henk met je sparren zodat je strategisch het juiste pad blijft volgen. Hij zal je blijven prikkelen.”

- Dorine Zwaan, 2D Ondernemers Coaching en Mediation